De voordelen van een ASP waterontharder:

Kalk zet zich vast op verwarmingselementen in huishoudtoestellen. Zo verhoogt het energieverbruik en verlaagt de levensduur van uw huishoudtoestellen. Voor ons lichaam is te veel kalk ook nefast, kalk zorgt voor een droge huid, droog haar...

Door kalk tegen te gaan vermindert u ook het verbruik van detergenten, zepen,antikalkproducten.... Door zacht water verbruikt u ook minder energie!! De gevraagde hoge debieten voor thermostatische kranen en douches blijven behouden. Glazen douchedeuren, tegels, lavabo’s, natuursteen... blijven gespaard van kalkvlekken. Uw huid voelt zacht aan en uw haren zijn glanzend en volumineuzer. Zacht water is ook een luxe voor uw linnen, uw linnen is zoveel zachter!


Voor elk gezin het juiste type waterontharder:

Het is belangrijk te weten welk uw waterverbruik is. Zo wordt de grootte van het toestel berekent. In ons gamma hebben we een waterontharder voor zowel een klein verbruik alsook voor een zeer groot verbruik. Al onze toestellen zijn voorzien van de beste kwaliteit monosfere harsen: dit zorgt voor een beter en hoger rendement van uw toestel.

Vraag vrijblijvend inlichtingen over onze waterontharders en drinkwatersystemen.